ОБАВИЈЕСТ ЗА ЈАВНОСТ У ПОСТУПКУ УКИДАЊА ЛИЦЕНЦЕ Штампа

Repower Adria, д.о.о. Сарајево власник је лиценце за обављање дјелатности међународне трговине електричном енергијом која му је додијељена одлуком Државне регулаторне комисије за електричну енергију и чије важење истиче у фебруару 2017. године.

Утврђивањем Нацрта одлуке на сједници одржаној 27.1.2016. године покреће се поступак укидања лиценце, на захтјев власника лиценце, с обзиром да Друштво намјерава престати пословати прије истека важења лиценце.

Сви заинтересирани могу разгледати или без накнаде добити Нацрт одлуке у сједишту ДЕРК-а или исти преузети у електронској форми са интернет странице (www.derk.ba).

Поступак укидања лиценце провест ће се без одржавања формалне расправе, а о Нацрту одлуке обавит ће се опћа јавна расправа. Оваквој намјери ДЕРК-а могуће је приговорити.

Опћа јавна расправа одржат ће се у сједишту ДЕРК-а у Тузли, Мишка Јовановића 4/II, 8.2.2016. године у 13 сати.

Усмени и писани коментари у вези са предметом поступка могу се изложити/предати непосредно на заказаној опћој јавној расправи или најкасније до 9.2.2016. године доставити у писаној форми на адресу: Државна регулаторна комисија за електричну енергију, 75000 Тузла, М. Јовановића 4/II, факс 035/302-077, е-маил: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

Статус умјешача може бити признат лицу које докаже директан интерес у овом поступку, који је другачији од опћег јавног интереса. Писани захтјев за стјецање статуса умјешача може се поднијети до 5.2.2016. године.

 
DERK © 2004-2024. Сва права придржана.