ОБАВИЈЕСТ ЗА ЈАВНОСТ О ПРОВОЂЕЊУ СКРАЋЕНОГ ПОСТУПКА Штампа


Електропријенос Босне и Херцеговине, Бања Лука и ЈП Електропривреда Хрватске заједнице Херцег Босне, Мостар поднијели су Државној регулаторној комисији за електричну енергију (ДЕРК) захтјеве за рјешавање спора у примјени Правилника о прикључку (“Службени гласник БиХ”, бр. 95/08, 79/10 и 60/12), у поступку прикључења ХЕ Мостарско блато на пријеносну мрежу.

Захтјеви су потпуни и уредни, те су стране у спору навеле све чињенице и поднијеле доказе на подлози којих се може утврдити стање ствари.

Како је оцијењено да у поступку по поднесеним захтјевима нема неразјашњених питања која могу утицати на доношење правилне и законите одлуке, ДЕРК ће поднесене захтјеве рјешавати по скраћеном поступку, без одржавања формалне расправе.

Сва заинтересирана лица могу приговорити намјери ДЕРК-а о провођењу скраћеног поступка у рјешавању овог спора.

Разгледање захтјева и других докумената може се обавити у просторијама ДЕРК-а до 28. новембра/студенога 2016. године, а до истог рока могу се упутити писани коментари јавности о избору ове форме поступка на адресу: Државна регулаторна комисија за електричну енергију (ДЕРК), 75 000 Тузла, Улица Ђорђа Михајловића број 4/II, факс 035/302-077, е- маил: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

 
DERK © 2004-2024. Сва права придржана.