ОБАВИЈЕСТ О ОДРЖАВАЊУ ОПШТИХ ЈАВНИХ РАСПРАВА О НАЦРТИМА ОДЛУКА ЗА ОБАВЉАЊЕ ДЈЕЛАТНОСТИ МЕЂУНАРОДНЕ ТРГОВИНЕ ЕЛЕКТРИЧНОМ ЕНЕРГИЈОМ Штампа


Државна регулаторна комисија за електричну енергију (ДЕРК) обавјештава заинтересоване да се у петак 6. октобра 2017. године, на увид и коментаре јавности стављају Нацрти одлука за обављање дјелатности међународне трговине електричном енергијом за подносиоце захтјева:

-     ЈП “Електропривреда Хрватске заједнице Херцег Босне” д.д. Мостар

-     МХ “Електропривреда Републике Српске”, Матично предузеће а.д. Требиње

Подносиоци захтјева су већ власници лиценци за обављање дјелатности међународне трговине које истичу 31. децембра 2017. године. У току је поступак утврђивања способности подносилаца захтјева да наставе обављати лиценцирану дјелатност кориштењем лиценци које би важиле пет година.

Заинтересована лица могу без накнаде добити припремљене Нацрте у сједишту ДЕРК-а, или исте преузети у електронској форми са интернет странице www.derk.ba.

Усмени и писани коментари могу се дати на општим јавним расправама које ће се одржати у сједишту ДЕРК-а у Тузли, у сриједу 11. октобра 2017. године по сљедећем распореду:

-     ЈП “Електропривреда Хрватске заједнице Херцег Босне” д.д. Мостар у 11:30 сати

-     МХ “Електропривреда” Републике Српске, Матично предузеће а.д. Требиње у 12:30 сати

ДЕРК ће размотрити и писане коментаре достављене најкасније до 12. октобра 2017. године на адресу ДЕРК-а (Тузла, Ђорђа Михајловића 4/II, факс 035/302-077, е‑маил Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ).

 

 
DERK © 2004-2024. Сва права придржана.